Защо един мъж да дойде на WOMEN'S EXPO 2018?

07.12.2017
Защо един мъж да дойде на WOMEN'S EXPO 2018?

Чул си за WOMEN's ЕXPO, казваш си "поредното фиминистко събитие" и въобще даже не си помисляш да отидеш. Но в интерес на истината организаторите на изложението са подготвили много интересни и забавни неща за мъжката част от аудиторията. Ето ти поне 6 причини да посетиш събитието: 

1) Много готини жени

Aко се чудиш къде може да намериш много красиви, готини и успели жени на едно място, отговорът е WOMEN's EXPO! Събитието ще е идеалният повод да се запознаеш със страхотни жени и да завържеш много полезни контакти. 

2) Спортни занимания

Организаторите на събитието са предвидили Зона за спорт от представителите на сферата на фитнеса, където всички желаещи ще могат да се раздвижат и да получат ценни съвети.

3) Идеи за подарък на половинката

Ако все още нямаш идея какво да подариш на любимата си за празника на влюбените, изложението е идеалното място за теб да се вдъхновиш. Ще имаш възможност да избираш между много предложения - от авторски портрет за влюбени, през СПА почивка в романтичен хотел до оригинален букет от плодове и зеленчуци.

4) Съвети, полезни за всеки бизнес

Събитието ще бъде полезно за всеки предприемач, защото има за цел да обедини едно място представители на малкия и среден бизнес от различни сфери, да даде възможност на фирми от всеки браншове да представят своите услуги и продукти. Участниците и посетителите ще могат да научат повече за новите тенденции и стандарти, да споделят своя опит и да създадат ползотворни бизнес контакти. 

5) "Какво искат жените?"

Изложението е идеална възможност да се запознаеш с женския поглед над нещата, ако до сега не си имал възможност да го направиш. Със сигурност, ако успееш да разбереш как мислят жените и какво искат, комуникацията и отношенията ти с другия пол ще бъдат много по-приятни.

6) Хубава храна и вино

И не на последно място - ще имаш възможност да се насладиш на страхотни кулинарни изкушения и първокачествено вино. В специално изградената кетъринг зона посетителите ще могат да опитат разнообразни здравословни храни и напитки, да се възползват от невероятни промоции и да спечелят много награди, осигурени от партньорите на изложението.