BIG SIZE SHOP

BIG SIZE SHOP

Магазин за италианска, дизайнерска мода

48 е новата S мярка

"BIG SIZE хората също могат да имат самочувствие и желание за красивото, облечени в дизайнерски облекла, а неправилните кройки и различни материи съчетани в един модел да им придават уникалност.
Широко скроените хора вече имат своето уютно място, в което да се насладят на изискан италиански стил и елегантност. Магазин BIG SIZE в гр. София - Ринг Мол, ниво 1
Приятно закръглените дами и господа, за които 48 е новата S мярка, излъчват самочувствие и увереност в BIG SIZE.
 
Модните тенденции са преплетени с оригиналност във всеки един модел, като основно внимание е отделено на дизайна и стила. Дрехите са като произведение на изкуството, което носи наслада за сетивата.
С облеклата на MAXFORT господа ще се чувстват винаги стилни и конфортни.
С Keyra, Femme, SOPHIA, MODA POSITANO дамите ще са част от модните тенденции.
 
РИНГ МОЛ
ниво 1
тел.02/967 61 27
работно време: понеделник - неделя 10.00-21.00ч
 
 
Поръчай
Партньори Women's Expo

FASHION STEPS

The top fashion magazine е уеб списание, за всички, които обичат модата. В него ще можете да четете само най – актуалното за българската и чуждестранна мода. Списанието ще ви информира за любимите ви дизайнери, модели, стилисти и последните модни тенденции, ревюта, аксесоари, стилни предложения и само най – новите за сезона аутфитове. Освен това ще намерите и интересни материали за красива външност, екзотични дестинации и много други полезни статии.


Можете да ни посетите на www.fashionsteps.bg, както и на страниците във Facebook, Twitter и Instagram, четете ни и на смартфон и таблет.