Булкемпо - летен лагел в Гърция

Булкемпо - летен лагел в Гърция
Уважаеми дами,
Каним ви на едно уникално изживяване, наситено с вдъхновение, слънчево настроение, лазурни плажове с кристално чисти води и разбира се незабравими дни, изпълнени с приятна йога, увлекателна гимтастика с елементи на самоотбрана, стречинг, танци, както и разходки сред тихо усмихнатите заливи и ведрите маслинени гори на остров Тасос, Гърция.
 
От 2-ри до 9-ти юни НФБК "Булкемпо" провежда своя II-ри международен летен лагер "AXION ESTIN" 2018 в хотел "Thassos Grand Resort" 5*.
Специално за всички чаровници, членове на Дамски клуб "Бизнес на високи токчета", предлагаме един прекрасен отдих в условията на настаняване и храна, които ще ползва нашата федерация. 
За да бъдат дните ви още по-пълноценни, в програмата за вас ще бъдат включени специални йога занимания, стречинг, гимнастика с елементи на самоотбрана, народни танци и дихателни енергийни практики.
Условията в луксозния петзвезден комплекс, разположен на един от най-тихите и привлекателни югоизточни заливи на острова са повече от перфектни. "Thassos Grand Resort" разполага със собствен плаж, прекрасни паркове с маслинени дървета,  водни площи и фонтани, луксозен ресторант, бар, таверна и всичко необходимо за една почивка с отлично настроение.
Цените за настаняване на човек в двойна стая за периода от 2-ри до 9-ти юни е 490€.
Цената влючва нощувка, закуска, обяд и вечеря за 7 хранодни.
Предвид ангажираността на голяма част от дамите е изготвена и оферта за 5 хранодни, които могат да се ползват в периода от 4-ти до 9-ти юни. Цената за периода от 5 хранодни е 455 €
Заявки и капаро ще се приемат до 15 април 2018г.
Повече за мястото и хотела може да видите тук: https://www.thassosgrandresort.com/
 
За повече информация и контакти: Анна Априлова
bakf2001@yahoo.com
0885 815 335
Добре дошли!
Поръчай