Диагностика на Аурата с Аура Камера

Диагностика на Аурата с Аура Камера

Винаги сте искали да узнаете цвета на аурата си, вашата мисия в живота, или пък нещо все не върви и не сте сигурни дали сте на правилния път?

Тогава идава на помощ Аура Камера, където може да видим цвета и формата на аурата, работата на енергийните центрове, баланс на Ин и Ян и много други полезни неща.

А относно всички, които искат да превентират своето здраве, държат на себе си и желаят да постигнат баланс в физическо/ емоционално/ психично здраве правим квантова диагностка, където ще видим как работят всичките ни орган и сиситеми на клетъчно ниво - 240 показателя само за 1 минута! И двете диагностки са подкрепен с итерпретация, анализ на хартиен носител, както и насоки спрямо индивидуалните резултати.

Диагностика на аурата с Аура Камера и квантова диагностика за всички членове на клуба еклсклузивно ще бъдат с 30 % отстъпка през месеца на Жената - Март. Цените са както следва - Аура диагнсотика - от 69 лв на 48 лв, квантова диагностика - от 79 лв на 55 лв. Часове се запазват само с предварително записване на телефон 0877721282 - Неда Терзиева. Повече за услугите предлагани от Център за личностно и духовно развитие "Енергиен свят" може да видите на следния линк - https://energiensviat.com/uslugi.html

---
Сърдечни поздрави,
Неда Терзиева
Биоенерготерапевт, психолог
0877721282
www.energiensviat.com
www.bioenergoterapia.biz

Онлайн магазин - shop.energiensviat.com

Поръчай