Гала шоу с ориенталски танци

Гала шоу с ориенталски танци

Нашата прекрасна Анжела Атанасова ни изпраща покана за :

Фестивал "Розите на Ориента" едно запомнящо се бели денс шоу - Гала Шоуто на Roses of the Orient Bellydance Festival!

Елате и се насладете на прелестните изпълнения на мастър преподавателите, както и на впечатляващите международни и местни гост изпълнители.


Дата: 17.03.2018
Място: Младежки театър "Николай Бинев" - Камерна зала
Адрес: бул. Княз Александър Дондуков 8, 1000, София

Начало: 20:00
Билети: 15 лв.
Купи билет: https://sabitie.bg/event/kultura-i-teatur/Shouta-kam-fstival-po-orintalski-tantsi-Rozit-na-Orinta.518

Резервирайте билети сега!
festival@nevena.dance

Участници: Мария Ая (Гърция), Изида (Германия/България), Аша (Германия/Полша), Анжела Атанасова (България), Невена Тачева (България), Ваня Петрова (България), Уарда (България), Мими Соколова (България/Швейцария), Ранин (Германия), Принцеса Деспина (Гърция), Елена (Кипър/България), група "Амани" с ръководител Ваня Петрова и още...

Поръчай
VIOFOR

FASHION STEPS

The top fashion magazine е уеб списание, за всички, които обичат модата. В него ще можете да четете само най – актуалното за българската и чуждестранна мода. Списанието ще ви информира за любимите ви дизайнери, модели, стилисти и последните модни тенденции, ревюта, аксесоари, стилни предложения и само най – новите за сезона аутфитове. Освен това ще намерите и интересни материали за красива външност, екзотични дестинации и много други полезни статии.


Можете да ни посетите на www.fashionsteps.bg, както и на страниците във Facebook, Twitter и Instagram, четете ни и на смартфон и таблет.