Бизнес на високи токчета?

Бизнес на високи токчета?

Мисията на Дамски Клуб „Бизнес на високи токчета“ е да помогне на бизнес дамите от малкия и средния бизнес да завоюват своето заслужено място в обществото, да направи бизнеса им по-успешен, а животът им по-красив.

Целта на клуба е да оползотвори най-големият естествен ресурс, споделян от всички бизнес дами: други жени в бизнеса. Клубът ще се фокусира върху обединяването на жените на всички нива на бизнеса, за да споделят общата цел - успех.
Да се насърчи женското предприемачество, като всички членове получават информация за актуални възможности за финансиране, за нови бизнес възможности, финансови консултации и други.

Чрез постоянните контакти между членовете, Клубът ще стимулира сътрудничеството и партньорството помежду им с цел утвърждаване в бизнеса и ще защитава техните интереси. Клубът ще запознава членовете с новости в областта на образованието, възпитанието на подрастващите, красотата, модата и всички други области от интереси.

Най-важните аспекти от живота на жените предприемачи, както и на онези, които все още обмислят да се присъединят към света на бизнеса, са включени в основните групи дейности на клуба, като:

-       създаване на контакти,

-       семинари,

-       лекции на влиятелни личности от света на бизнеса и живота

-       спорт,

-       отдих,

-       култура и лайфстайл

Всички тези мероприятия ще бъдат включени в календар на събитията, представящ програмата за всеки месец.

Създаване на контакти

По време на ежемесечните ни срещи и събития ще имате възможност да се срещнете и запознаете помежду си лично,  да обсъдите идеи и възможности за сътрудничество, да споделите помежду си, чисто по женски, нещата от живота, които ви вълнуват.

Семинари

Семинарните дейности ще бъдат под формата на полезни теми за бизнеса, кръгли маси, семинари на тема козметика и СПА, здраве и красота, семинари за бита, семейството, децата, мъжете, жените и всичко което привлича нашия интерес.

Лекции

Лекции ще се провеждат поне шест пъти годишно. Говорителите ще са водещи специалисти в своята област и влиятелни личности от света на бизнеса и живота . Събитията ще се провеждат под формата на дискусии, дебати, речи.

Спорт

Нашият календар ще Ви предложи и възможност за участие в спортни мероприятия, включително уроци по голф, конна езда, пилатес, йога, водна аеробика, танци,. Сред останалите спортни инициативи са плажен волейбол, тенис, боулинг, картинг  и други.

Отдих

Пътувания, тематични екскурзии,  разходки сред природата, морски почивки, събития на закрито /релаксиращи, възстановяващи, разкрасителни процедури, масажи/ и много други.

Култура и лайфстайл

Събитията включват винени семинари с дегустации на вино, кулинарни уроци с местни и световни знаменитости, уроци по всичко, което тайничко сме искали да опитаме до сега, но не сме се осмелявали. Ще организираме и посещаваме  изложби, модни ревюта, музикални вечери, литературни клубове, поетични рецитали, представяне на интересни книги и всичко, което женската ни същност желае...