БИЗНЕСЪТ В ДЕЙСТВИЕ

БИЗНЕСЪТ В ДЕЙСТВИЕ

 

 

„Бизнесът в действие: Вечната игра с нови правила“ е инициатива на Ива Владимирова и Роси Георгиева. Инициативата е поредица от практически семинари, където всеки е добре дошъл да се учи НА ПРАКТИКА по теми като бизнес, маркетинг, личностно развитие и взаимоотношения, НО ... С НОВИ ПРАВИЛА!
Ива и Роси са две различни дами от различни поколения с много различен опит в бизнеса.

Ива дълги години има бизнес в сферта на туризма и практика във финансите и застраховането. В последствие създава Дамски Клуб „Бизнес на високи токчета“ – клуб за дами с  бизнес и идея за бизнес. Ива е горда майка на две прекрасни дъщери, както и щастлива съпруга!


Роси е на 25, но вече има един успешен бизнес зад гърба си – собственик и управител на "Face Profits"  – агенция за цялостен фейсбук маректинг. С опит в управлението и развитието на над 200 бранда в социалната мрежа, най-различни корпоративни Фейсбук страници: банки, мода, козметика, личностно развитие, здравословно хранене, българска хранителна продукция, заведения, хотели, спортни практики и други. С опит в управлението на рекламни кампании  за различни брандове на стойност над 50 000$ през последната година.

Какво е общото межу тези две, на пръв поглед, толкова различни дами?
Те  стартират една обща инициатива, която ще събира хора различни по възраст и пол,  но които имат едно общо-готови са за промяна.
Предприемач може да бъдеш  както на 50, така и на 20 години защото за бизнеса няма подходяща възраст и няма  подходящ момент. Правилният момент е тогава, когато си готов да бъдеш предприемач.. 
И двете дами са готови да обединят усилията си в полза на бизнеса в България, като изградят среда, подходяща за всеки, който иска да гради бизнес по правилния и съвременен начин.
А да си предприемач не означава само говорене – това е учене и постоянно развитие. Ива и Роси са убедени, че всеки човек се учи най-добре НА ПРАКТИКА. Точно затова инициират първата поредица от семинари, която няма да бъде само говорене, а ще бъде изцяло ориентирана към техники и практически знания.

Роси Георгиева: „Ние искаме да обединим знанията си – Ива като жена с много опит в продажбите и комуникация с клиенти,  и аз – като млад предприемач с опит в съвременния маркетинг и реклама. Какво по-хубаво от това - да съчетаем сериозност и опитност с креативност, и различно мислене? Хубавото е, че и двете се учим на всичко това заедно.
Дълго търсих подходящия партньор, за да създам нещо голямо и различно. Сред моите връстници е трудно да намериш нещо повече от мечти и говорене за успех. В лицето на Ива откривам доверието и нужната енергия, за да правим и реализираме това, в което сме най-добри – да предаваме знанията си на всеки, който иска да постига нещо по-значимо в живота си!“