Екип

 

                             

Ива Владимирова-Карагьозова

Основател

Ива е двигателя на Дамски Клуб "Бизнес на Високи Токчета", и също като ядрото на  атома - винаги положително  заредена.
Майка и съпруга, която върти  дом, семейство и бизнес, но никога не забравя приятелите си, социалния  си живот и личното си развитие.
Именно умението й с лекота да се сприятелява, да сполтява и умело да обединява  различни хора я прави  незаменим приятел и ценен  бизнес партньор.
За Ива няма невъзможни неща, няма недостижими върхове и непостижими мечти! Доказателство за това е и  "Бизнес на Високи Токчета".
 
Тел.: +359 (0) 889 56 00 12
E-mail: i.vladimirova@clubvisokitokcheta.bg
 
  

Илонка Миткова-Чернас

Директор Бизнес Развитие 

Има оптимисти и такива като Илонка - тотални оптимисти, хора които са разбрали смисъла на своя живот и изцяло са се отдали на това - да го живеят истински. Неспокоен дух, както се описва самата тя, непрекъснато търсеща нови предизвикателства и пътешествия, а любознателната й натура и комуникативност постоянно я свързват с интересни и различни хора. Екипен играч и треньор, любител на книгите и природата, който упорито вярва в доброто и човека!
 
Тел.: +359 (0) 888 28 10 96
E-mail: i.mitkova@clubvisokitokcheta.bg

 

                                  

Роси Георгиева

Фейсбук Маркетинг специалист и консултант

Можем ли да минем без присъствие във Фейсбук? С опит в управлението на цялостен Фейсбук маркетинг вече над 3 години, Роси Георгиева е нашето Фейсбук гуру, което се грижи за имиджа ни в така многолюдния виртуален свят на социалната мрежа. Роси е работила за развитието на над 200  бранда в  социалната мрежа, най-различни корпоративни Фейсбук страници: банки, мода,  козметика, личностно развитие,  здравословно хранене, българска хранителна продукция,  заведения, хотели, спортни практики и други.

 

 

 

 

Ирина Пандева

Маркетинг, Дизайн, Криейтив (понякога и поет)